x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Minor dispărut, căutat de zeci de poliţişti şi jandarmi

Minor dispărut, căutat de zeci de poliţişti şi jandarmi

16 Oct 2015   •   12:05
Minor dispărut, căutat de zeci de poliţişti şi jandarmi

Un minor de 14 ani din comuna doljeană Cârnă dispărut în urmă cu trei zile, este căutat, vineri, de zeci de poliţişti şi jandarmi împreună cu cetăţeni care participă voluntar la acţiunile de căutare în împrejurimile localităţii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Alin Apostol, a declarat, pentru AGERPRES, că zona din afara localităţii unde este căutat minorul este mlăştinoasă, cu stuf şi pădure şi greu accesibilă, motiv pentru care oamenii din localitate care cunosc zona s-au oferit să participe voluntar la acţiunile de căutare.

'Se fac căutări în teren şi se analizează imaginile pe care le avem până acum. La acţiunile de căutare participă peste 50 de poliţişti şi jandarmi, dar şi oameni din localitate, ciobani, vânători care cunosc împrejurimile, pentru că este o zonă mlăştinoasă, cu stuf, ceea ce o face destul de greu accesibilă', a declarat Alin Apostol.

Poliţiştii doljeni desfăşoară activităţi de investigare şi căutare a minorului Cristian Florin Cebun, de 14 ani, din comuna Cârna, care a plecat voluntar de la domiciliu în ziua de 13 octombrie, orele 15.00 şi nu a revenit până în prezent. Copilul are înălţime 1,50 - 1,55 m, greutate 60-65 kg, constituţie robustă, faţa ovală, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, are o aluniţă în partea stângă a bărbiei, o cicatrice în partea stângă a spatelui rezultată în urma unei operaţii, o cicatrice pe pulpa piciorului stâng rezultată tot în urma unei operaţii.

La data dispariţiei minorul era îmbrăcat într-un hanorac cu glugă de culoare galben-portocalie, peste care avea o vesta de culoare neagră, pantaloni de culoare albastră, era încălţat în cizme de cauciuc de culoare albastră, iar pe cap purta o căciulă de culoare portocalie.

×