x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Moarte suspectă la Constanţa: O tânără a fost găsită decedată pe bancheta unui autoturism, la Năvodari

Moarte suspectă la Constanţa: O tânără a fost găsită decedată pe bancheta unui autoturism, la Năvodari

13 Mai 2019   •   15:18
Moarte suspectă la Constanţa: O tânără a fost găsită decedată pe bancheta unui autoturism, la Năvodari

Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, în cazul unei femei în vârstă de 28 de ani, găsită moartă pe bancheta unui autoturism parcat, la Năvodari, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

"Aseară, în jurul orei 22,00, un bărbat, de 34 de ani, s-a prezentat la sediul Poliţiei Năvodari, declarând faptul că a găsit o femeie decedată în autoturismul său. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit o femeie de 28 de ani, decedată pe bancheta din spate", a transmis IPJ.

Conform sursei citate, din primele cercetări efectuate a reieşit că bărbatul i-ar fi permis femeii, care îşi petrecea timpul pe străzi, să doarmă în maşina lui.

"Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi văzut-o pe tânără în zona locului de serviciu, unde a stat toată ziua. Deoarece i s-a făcut milă de ea, în cursul serii, după ce a ajuns acasă, s-a întors la locul de muncă, de unde a luat-o cu maşina şi a dus-o în faţa blocului în care locuieşte, spunându-i că poate rămâne să doarmă în autoturism. A doua zi, bărbatul ar fi plecat la muncă şi i-ar fi spus ca atunci când pleacă să închidă uşa autoturismului. Când s-a întors de la serviciu, în jurul orei 21,30, ar fi găsit-o pe aceasta decedată pe bancheta din spate", potrivit IPJ Constanţa.

Trupul victimei, pe care nu au fost identificate iniţial urme de violenţă, a fost dus la morgă, în urma efectuării necropsiei urmând a fi stabilită cauza decesului. AGERPRES

×
Subiecte în articol: tanara moarta navodari masina