x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Atac cu „cocktail Molotov” în Ilfov. Un tânăr a fost arestat preventiv

Atac cu „cocktail Molotov” în Ilfov. Un tânăr a fost arestat preventiv

de Redacția Jurnalul    |    30 Mar 2024   •   18:00
Atac cu „cocktail Molotov” în Ilfov. Un tânăr a fost arestat preventiv

Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce, în urmă cu o săptămână, ar fi atacat cu obiecte explozive artizanale (cocktailuri Molotov) un local dintr-un sat din Ilfov.

„La data de 24 martie a.c., în jurul orei 23:15, polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că, o persoană necunoscută a distrus, prin incendiere, ușa de acces în localul situat în satul Dârvari, din comuna Ciorogârla, unde respectiva societate comercială își desfășoară activitatea. În cadrul activităților desfășurate, polițiștii orașului Bragadiru au identificat persoana bănuită de comiterea faptei respectiv un tânăr, în vârstă de 18 ani. Din cercetări, a rezultat faptul că, la data de 24 martie a.c., în jurul orei 23:10, tânărul respectiv ar fi dat foc unui recipient din sticlă, ce ar fi conținut o substanță inflamabilă, după care l-ar fi aruncat în ușa localului respectiv, aflat în timpul programului de funcționare”, anunță IPJ Ilfov.

Polițiștii de investigații criminale din Bragadiru l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore.

Vineri tânărul a fost prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din Bragadiru, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: molotov atac tânăr