x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Momente dramatice în Alba! Un tânăr de 29 de ani şi-a snopit în bătaie mama, iar pe bunică a ameninţat-o că îi dă foc. "Voi m-aţi crescut, eu vă omor!"

Momente dramatice în Alba! Un tânăr de 29 de ani şi-a snopit în bătaie mama, iar pe bunică a ameninţat-o că îi dă foc. "Voi m-aţi crescut, eu vă omor!"

29 Aug 2017   •   16:23
 Momente dramatice în Alba! Un tânăr de 29 de ani şi-a snopit în bătaie mama, iar pe bunică a ameninţat-o că îi dă foc. "Voi m-aţi crescut, eu vă omor!"

Poliţiştii din Alba, de la Secţia Rurarlă au reţinut un tânăr în vârstă de 29 de ani, din comuna Horea, care nu a respectat hotărârea instanţei de a nu se apropia de unii membri ai familiei sale. Bărbatul şi-a agresat mama, iar pe bunică a ameninţat-o că îi dă foc. 

La data de 27 august 2017, poliţiştii Secției 9 Poliție Rurală Cîmpeni au fost sesizaţi de către o femeie de 74 de ani, din localitatea Baba, comuna Horea, cu privire la faptul că, nepotul său, T.D.C., de 29 de ani, din aceeaşi comună, a agresat-o şi a ameninţat-o că-i dă foc.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la domiciliul reclamantei, a rezultata că, la data de 27 august 2017, T.D.C., a încălcat obligaţia stabilită de judecătoria Cîmpeni de a nu se apropia la o distanţă mai mică de 50 de metri faţă de bunica sa şi de locuinţa acesteia şi s-a deplasat acasă la aceasta, pentru a obţine de la ea o sumă de bani şi, întrucât a fost refuzat, a devenit violent şi a agresat-o şi a ameninţat-o.

Totodată, bărbatul a exercitat acte de violenţă şi asupra mamei sale, care locuieşte în aceeaşi casă cu bunica sa, se arată în comunicatul poliţiei, potrivit proalba.ro.

Faţă de T.D.C. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti, iar în cursul zilei de ieri, 28 august, a fost prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni şi ulterior, instanţei de judecată care a hotărât cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.Observator.tv

×