x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Motivul pentru care femeia din Lupeni și-a ucis fiul

Motivul pentru care femeia din Lupeni și-a ucis fiul

10 Mai 2018   •   13:52
Motivul pentru care femeia din Lupeni și-a ucis fiul

O femeie de 58 de ani, din oraşul Lupeni, este cercetată de procurori şi poliţişti pentru comiterea infracţiunii de omor calificat, după ce, miercuri după-amiază, a anunţat, prin numărul de urgenţă 112, că şi-ar fi înjunghiat fiul în urma unui conflict declanşat în locuinţa acestora, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara. 

Femeia este infirmieră la Secția Pediatrie a Spitalului Municipal Lupeni. Aceasta a fost reținută de polițiști, în timpul nopții de miercuri spre joi, urmând să fie dusă, joi, în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

”Făptuitoarea este o infirmieră, angajată la Spitalul Lupeni, în vârstă de 58 de ani. Miercuri, în jurul orei 05.30, în contextul unui scandal domestic cu fiul său de 36 de ani, fără ocupație, potențat de faptul că i-a cerut mamei lui bani și se pare de o agresiune comisă de către fiu asupra mamei, aceasta a scos un cuțit din bucătărie și l-a lovit în zona toracică, după care a plecat la lucru, cu soțul său, care se pare că nu a auzit nimic. Miercuri, în jurul orei 17.00, după ce au venit de la serviciu, i-a relatat soțului că ar fi comis această crimă. Autoarea a sunat imediat la 112 și s-a autodenunțat”, a declarat Gina Monica Cibian, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Reprezentanții Spitalului din Lupeni, la care femeia de 58 de ani era angajată ca infirmieră, susțin că nu a creat niciodată probleme.

”Este angajata spitalului. Lăsăm organele de cercetare penală să-și desfășoare activitatea. Lucrează în cadrul Secției Pediatrie ca infirmieră. Femeia a venit la muncă, nu a avut nemotivate, și-a văzut de treaba ei”, a declarat, pentru Mediafax, Carmen Misaroși, directorul Spitalului Municipal Lupeni.

×
Subiecte în articol: crima in lupeni