x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Argeș: Un muncitor care lucra la canalizare a fost prins sub un mal de pământ și a murit

Tragedie în Argeș: Un muncitor care lucra la canalizare a fost prins sub un mal de pământ și a murit

de Redacția Jurnalul    |    01 Noi 2023   •   19:45
Tragedie în Argeș: Un muncitor care lucra la canalizare a fost prins sub un mal de pământ și a murit

Un muncitor de 51 de ani care lucra la canalizare în localitatea Bălilești, județul Argeș, a fost prins miercuri sub un mal de pământ și a murit.

Polițiștii din Câmpulung au fost sesizați miercuri cu privire la faptul că un muncitor, care participa la lucrări de canalizare, pe raza localității Bălilești, a fost prins sub un mal de pământ.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și echipaje medicale și de pompieri.

În ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție, pentru bărbatul în cauză nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Din primele verificări, efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul, de 51 de ani, din Drăganu, lucra la societatea care efectua lucrări de canalizare.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

În acest caz a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: muncitor canalizare mal pamant murit