x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mureş: Doi copii morţi şi trei case distruse de incendii, în mai puţin de 24 de ore

Mureş: Doi copii morţi şi trei case distruse de incendii, în mai puţin de 24 de ore

31 Oct 2021   •   16:00
Mureş: Doi copii morţi şi trei case distruse de incendii, în mai puţin de 24 de ore
Sursa foto: Hepta

Doi copii au murit şi trei case au fost distruse de incendii violente în mai puţin de 24 de ore, la Târgu Mureş, Vânători şi Miercurea Nirajului, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş.

Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş, alături de SVSU Miercurea Nirajului, SVSU Vărgata şi SMURD Miercurea Nirajului au intervenit, duminică, în oraşul Miercurea Nirajului, la un incendiu izbucnit la o casă de locuit, pe o suprafaţă de circa 100 mp. Casa a fost distrusă aproape în totalitate după ce acoperişul s-a prăbuşit, fără a exista pericol de propagare la o locuinţă învecinată.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pompierii au intervenit timp de trei ore pentru a împiedica un incendiu izbucnit la o casă din comuna Vânători să se extindă la locuinţele din vecini.

"Pompierii militari din Detaşamentul Sighişoara au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit în localitatea Vânători, pe str. Principală. Incendiul s-a manifestat generalizat la întreaga locuinţă, cu pericol de extindere la o locuinţă învecinată, fără victime. Intervenţia s-a finalizat în cursul nopţii de 31.10.2021, după aproximativ 3 ore", a arătat ISU Mureş.

În urma incendiului care s-a petrecut, în urmă cu o zi, în Cartierul Valea Rece din Târgu Mureş, în urma căruia doi copii şi-au pierdut viaţa, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a deschis o anchetă.

"În urma verificărilor efectuate, în interiorul imobilului au fost identificaţi doi minori, de 3 luni şi 1 an si 9 luni, care, din nefericire, au fost declaraţi decedaţi (...) În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, sub supravegherea unităţii de parchet competente", a precizat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

×