x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Noi informații în cazul Raisa. Polițistul vinovat: Nu sunt un pericol pentru societate

Noi informații în cazul Raisa. Polițistul vinovat: Nu sunt un pericol pentru societate

16 Mar 2022   •   16:24
Noi informații în cazul Raisa. Polițistul vinovat: Nu sunt un pericol pentru societate
Sursa foto: Captura Antena 3

Noi informații apar în cazul Raisa, fetița de 11 ani ucisă de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni într-un cartier din Sectorul 1 al Capitalei. Polițistul vinovat cere ridicarea controlului judiciar.

Totodată, permisul auto al șoferului era eliberat în Marea Britanie iar planul de acțiune prezentat în instanță a fost conceput cu o zi înaintea accidentului.

"După multă vreme apare și permisul politistului care este britanic și expiră în 2025. Cu privire la valabilitatea lui, încă sunt discuții.

Vestitul plan de acțiune se pare ca fusese în mod straniu redactat cu o zi înainte ca polițistul să producă accidentul, și din el reiese că s-ar fi deplasat la o școală din apropiere. De asemenea, în ultima declarație de săptămâna trecută, dată la parchet, Popescu, solicita și ridicarea controlului judiciar. Și citez “ NU sunt un pericol pentru societate și nu înțeleg de ce mi se impune o măsură preventivă”, spune avocatul familiei fetiței, Adrian Cuculis.

În data de 13 ianuarie 2022 a avut loc un grav accident de circulație pe bulevardul Laminorului din cartierul Bucureștii Noi. Două fetițe au fost lovite pe o mașină a poliției în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Raisa avea 11 ani și a murit în urma impactului. Marina are 13 ani și a fost rănită ușor. 

×
Subiecte în articol: cazul raisa