x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O asistentă medicală aflată într-o ambulanță în misiune a fost rănită într-un accident pe DJ 226

O asistentă medicală aflată într-o ambulanță în misiune a fost rănită într-un accident pe DJ 226

11 Ian 2019   •   16:53
O asistentă medicală aflată într-o ambulanță în misiune a fost rănită într-un accident pe DJ 226

O ambulanţă a SAJ Tulcea care transporta o pacientă la Constanţa a fost aruncată în afara carosabilului, vineri după-amiază, în urma coliziunii cu o autoutilitară al cărei şofer a pătruns pe DN 22 de pe un drum judeţean fără a acorda prioritate, informează un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ ) Constanţa.

Potrivit sursei citate, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoara a asistentei medicale din echipajul ambulanţei, în vârstă de 45 de ani.

Pe de altă parte, pacienta diagnosticată cu pericardită ce era transferată la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, nu prezintă traumatisme, a precizat Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa. Un echipaj de la SAJ Constanţa a preluat pacienta şi a transportat-o la Constanţa.

Conform IPJ Constanţa, vineri, la ora 14,20, un bărbat de 39 de ani a condus o autoutilitară pe DJ 226 dinspre localitatea Sinoe către comuna Cogealac şi la intersecţia cu DN 22 nu a acordat prioritate intrând în coliziune cu ambulanţa ce se deplasa dinspre Tulcea către Constanţa, cu semnalele luminoase în funcţiune. AGERPRES

×
Subiecte în articol: asistenta ranita constanta