x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie din Dolj a fost reţinută, după ce a încercat să mituiască doi poliţişti rutieri

O femeie din Dolj a fost reţinută, după ce a încercat să mituiască doi poliţişti rutieri

14 Sep 2018   •   10:25
O femeie din Dolj a fost reţinută, după ce a încercat să mituiască doi poliţişti rutieri

O femeie de 32 de ani din judeţul Olt a fost reţinută joi seara, pentru 24 de ore, pentru dare de mită, după ce le-a oferit unor poliţişti rutieri din Craiova bunuri în valoare de 1.000 euro pentru a-i determina să nu întocmească dosar penal concubinului său, care conducea fără permis un autoturism neînmatriculat şi cu numere false. 

Potrivit unui comunicat al al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), joi după-amiază, un echipaj format din doi agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova - Biroul Poliţiei Rutiere, au oprit în trafic, pe o stradă din municipiul Craiova, un autoturism neînmatriculat şi cu numere false, condus de un bărbat care nu deţinea permis de conducere. Bărbatul a fost condus la sediul Biroului Poliţiei Rutiere, iar în timpul întocmirii actelor de constatare, concubina acestuia le-a promis agenţilor, în sediul unităţii de poliţie, diverse bunuri şi bani, pentru a nu i se întocmi dosar penal conducătorului auto. 

Agenţii de poliţie au refuzat oferta, au anunţat şeful ierarhic şi au continuat să întocmească actele de constatare a infracţiunii. Fapta a fost sesizată la DGA, iar ofiţerii DGA - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în colaborare cu IPJ Dolj, au prins-o pe femeie în flagrant în timp ce le oferea poliţiştilor bunuri în cuantum de aproximativ 1000 euro (un televizor, două telefoane mobile şi băuturi alcoolice), precum şi o sumă de bani nespecificată. 

Bunurile au fost găsite în autoturismul indisponibilizat la sediul Biroului Poliţiei Rutiere. 

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: femeie retinute mita polististi