x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie şi două fetiţe au ajuns la spital în urma unui accident rutier pe DN 24D

O femeie şi două fetiţe au ajuns la spital în urma unui accident rutier pe DN 24D

07 Aug 2019   •   15:52
O femeie şi două fetiţe au ajuns la spital în urma unui accident rutier pe DN 24D
Sursa foto: Captura Antena 3

O femeie de 55 ani şi două minore, ambele de opt ani, au ajuns, miercuri, la spital, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe DN 24D între localităţile Galaţi şi Cuca, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Dan Ionaşcu. 

Potrivit acestuia, ISU Galaţi a intervenit cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, la faţa locului ajungând şi o ambulanţă de Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Galaţi. 

"La locul evenimentului se afla un autoturism răsturnat, din care pompierii au extras o femeie cu multiple traumatisme, dar în stare stabilă. Pe locurile din spate se aflau fiica ei şi o nepoată, ambele de opt ani, în stare de şoc. Femeia a fost preluată de ambulanţa SAJ, iar copiii, de ambulanţa SMURD, pentru a fi transportaţi la spital", a precizat Ionaşcu. 

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

"Autoturismul se deplasa dinspre Galaţi către Cuca. La un moment dat, femeia aflată la volanul acestuia a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident galaţi