x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O fetiţă de 11 ani, din Buzău a murit într-un accident rutier petrecut pe DN 10, în localitatea Sătuc

O fetiţă de 11 ani, din Buzău a murit într-un accident rutier petrecut pe DN 10, în localitatea Sătuc

05 Ian 2018   •   10:17
O fetiţă de 11 ani, din Buzău a murit  într-un accident rutier petrecut pe DN 10, în localitatea Sătuc

O fetiţă în vârstă de 11 ani a decedat în noaptea de joi spre vineri în urma unui accident rutier petrecut pe DN 10 în zona localităţii Sătuc, după ce un autoturism a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat, şoferul fugind de la locul evenimentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Mihai Drăghiciu, autoturismul a lovit şi o ţeavă de gaze, fiind necesară intervenţia pompierilor la faţa locului.

"Autoturismul care se deplasa pe direcţia Berca-Buzău a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe câmp. La faţa locului au acţionat şi pompierii, deoarece existau scurgeri de gaze din conducta lovită, aparţinând Petrom", a declarat Mihai Drăghiciu.

El a adăugat că şoferul a fugit de la locul accidentului şi a fost identificat ulterior pe raza localităţii Berca, fiind vorba de un tânăr de 26 de ani, rudă cu victima, ancheta în acest caz fiind în derulare. AGERPRES

×
Subiecte în articol: fetita moarta buzău