x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE - Oradea - Un bărbat a fost împuşcat din gelozie iar iubita acestuia, răpită şi ucisă

UPDATE - Oradea - Un bărbat a fost împuşcat din gelozie iar iubita acestuia, răpită şi ucisă

15 Mar 2017   •   15:29
UPDATE - Oradea - Un bărbat a fost împuşcat din gelozie iar iubita acestuia, răpită şi ucisă

UPDATE: Conform unor surse neoficiale, tânăra de 24 de ani a fost împușcată în cap și abandonată în mașină, pe malul Crişului.

Un bărbat de 41 de ani, din Oradea, a suferit miercuri o plagă uşoară în zona gâtului, fiind împuşcat de un alt bărbat, iar motivul ar fi gelozia, potrivit primelor informaţii culese de către anchetatori. 

Managerul Ambulanţei Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat, pentru AGERPRES, că un angajat al unei companii locale a anunţat miercuri dimineaţă, la ora 9,06, la 112 că au fost auzite mai multe împuşcături, în urma unei altercaţii pe o stradă din municipiul Oradea. 

'La câteva minute a venit un alt apel, prin care se solicita intervenţia pentru un bărbat rănit. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a fost preluat de un echipaj al ambulanţei cu medic şi transportat la secţia de urgenţe a Spitalului Judeţean. Bărbatul avea o plagă prin împuşcare, în zona laterală cervicală, stângă. Potrivit medicului care l-a tratat, este o rană superficială, din fericire nu este gravă', a declarat managerul Ambulanţei. 

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţişti şi procurori, care instrumentează cazul. 

Din primele cercetări de la locul evenimentului a reieşit că tragedia are în centru un triunghi amoros. Victima se afla împreună cu prietena lui, o tânără de 24 de ani, într-un imobil de pe strada Barcăului. 

Fostul iubit al femeii a venit de dimineaţă cu flori şi a sunat la poartă. Femeia a ieşit să vadă cine sună, urmată la scurt timp de actualul ei prieten. În acel moment, fostul iubit al femeii a scos pistolul şi a tras înspre victimă în jur de cinci focuri, rănindu-l. Apoi, sub ameninţarea armei, ar fi răpit-o pe fată. Vecinii afirmă că ar fi forţat-o să intre într-o maşină şi a demarat în trombă. 

În prezent, la toate ieşirile din municipiu s-au organizat filtre.

×