x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Orădenii cu nume de flori circulă gratuit duminică cu tramvaiul de epocă

Orădenii cu nume de flori circulă gratuit duminică cu tramvaiul de epocă

09 Apr 2017   •   16:40
Orădenii cu nume de flori circulă gratuit duminică cu tramvaiul de epocă

Orădenii cu nume de flori vor circula gratuit duminică, de Florii, cu tramvaiul de epocă al societăţii de transport în comun, a anunţat Carmen Tocuţ, purtător de cuvânt al societăţii Oradea Transport Local (OTL) SA. Potrivit sursei citate, tramvaiul de epocă va efectua în Duminica Floriilor, 9 aprilie, prima cursă din acest an, pe traseul cartierul Nufărul - Gara Centrală - B-dul Decebal - P-ţa Unirii - Nufărul, cu plecarea la ora 17,00. 

Preţul pentru un bilet pentru adulţi este de 8 lei, iar pentru copii în vârstă de până la 14 ani, 4 lei, fiecare bilet fiind însoţit de o broşură de prezentare a câtorva obiective de pe traseu. Călătorii care au nume de floare, având în vedere că este Duminica Floriilor, vor circula gratuit, în baza cărţii de identitate. Biletele se pot achiziţiona cu cel mult 15 minute înainte de plecarea în cursă, în limita locurilor disponibile, având în vedere că accesul călătorilor în tramvai va fi limitat la 50 de persoane. 

Dacă vor fi mai multe solicitări, se va efectua o a doua cursă a cărei plecare din capul de linie Nufărul va fi la ora 18,00. 

×
Subiecte în articol: florii tramvai calatorii