x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Patru persoane rănite pe DN 5 în urma coliziunii între două autovehicule. A fost solicitat elicopterul SMURD

Patru persoane rănite pe DN 5 în urma coliziunii între două autovehicule. A fost solicitat elicopterul SMURD

02 Oct 2019   •   14:59
Patru persoane rănite pe DN 5 în urma coliziunii între două autovehicule. A fost solicitat elicopterul SMURD

Doi bărbaţi şi două femei au suferit răni în urma coliziunii între o dubă şi un autoturism pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu, în dreptul localităţii Uzunu, la faţa locului fiind solicitat elicopterul SMURD.

"Un echipaj ISU Giurgiu de la Punctul de lucru Călugăreni a fost solicitat să intervină pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu în urma coliziunii între o dubiţă şi un autoturism. La faţa locului s-a deplasat o autospecială cu apă şi spumă pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, o ambulanţă SMURD, o ambulanţă SAJ şi elicopterul SMURD, după ce doi bărbaţi şi două femei au suferit răni în urma accidentului", a declarat miercuri, presei, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani din municipiul Giurgiu în timp ce conducea o dubă pe DN 5, în direcţia Bucureşti-Giurgiu, în localitatea Uzunu, la intersecţia cu DJ 603 a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 45 de ani din municipiul Giurgiu care a pătruns în sensul giratoriu fără a acorda prioritate de trecere.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto care a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Bucureşti. Încă o femeie care se deplasa ca pasager în autoturism şi şoferul dubei şi un bărbat, pasager în maşină, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În cauză se desfăşoară cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Şoferii au fost testaţi şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul fiind zero. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident DN 5