x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale A amenințat un paznic cu pistolul, după ce soția sa a fost rugată să elibereze un loc de parcare

A amenințat un paznic cu pistolul, după ce soția sa a fost rugată să elibereze un loc de parcare

de Redacția Jurnalul    |    04 Apr 2024   •   11:30
A amenințat un paznic cu pistolul, după ce soția sa a fost rugată să elibereze un loc de parcare

Incident violent la un centru comercial din Galați. Un bărbat de 53 de ani a amenințat un paznic cu un pistol, după ce soția sa a fost rugată să elibereze un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilități.

Totul a început pe 29 martie, când soția bărbatului și-a parcat mașina pe un loc rezervat persoanelor cu handicap, deși nu avea permis special. Agenții de pază i-au cerut eliberarea locului, moment în care a intervenit și soțul acesteia.

Conform IPJ Galați, bărbatul l-a agresat fizic pe unul dintre agenți și l-a amenințat cu un pistol neletal cu proiectil de cauciuc, de calibrul 45. Arma era deținută legal cu permis de armă tip B.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, după care judecătorul a dispus arestul la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, amenințare și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: amenintare paznic pistol