x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi pensionari s-au bătut într-un parc din Timișoara. Cel de 74 de ani l-a înjunghiat pe rivalul său mai tânăr

Doi pensionari s-au bătut într-un parc din Timișoara. Cel de 74 de ani l-a înjunghiat pe rivalul său mai tânăr

de Redacția Jurnalul    |    18 Oct 2023   •   21:20
Doi pensionari s-au bătut într-un parc din Timișoara. Cel de 74 de ani l-a înjunghiat pe rivalul său mai tânăr
Sursa foto: mbanews.ro

Doi pensionari de 74 şi 63 de ani s-au luat la bătaie, în centrul Timișoarei în urma unui conflict spontan. Situația a degenerat când unul dintre ei a scos un briceag şi l-a înjunghiat în spate pe celalalt.

Scandalul a avut loc în această după amiază în Parcul Central din Timişoara, acolo unde doi pensionari s-au luat la bătaie, transmite antena3.ro.

Potrivit martorilor, după îmbrânceli, câțiva pumni și multe înjurături, cuprins de aburii alcoolului, bătrânul de 74 de ani a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe cel cu care, adesea, petrecea timpul în parc. Totul a ponit de la o discuție în contradictoriu, care l-a făcut pe pensionarul de 74 de ani să recurgă la un gest extrem.

Mai exact, profitând de un moment de neatenție a rivalului său, pensionarul de 74 de ani a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe pensionarul de 63 de ani în spate, sub privirile îngrozite ale martorilor care au sunat imediat la 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj medical şi un echipaj al poliţiei.

Atât victima cât şi agresorul au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, mai ales că după ce şi-a atacat prietenul, pensionarul de 74 de ani s-a dezechilibrat şi s-a lovit la cap.

"În data de 18.10.2023, în jurul orei 15:55, polițiștii Secției 1 Timișoara, au fost sesizați cu privire la faptul că în Parcul Central din Timișoara, a avut loc o altercație între doi bărbați.Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate de confirmă, bărbat, în vârstă de 74 de ani, i-ar fi provocat unui alt bărbat, în vârstă de 64 de ani, o plagă prin înjunghiere la nivelul omoplatului drept. Totodată, și bărbatul de 74 de ani, prezenta o plagă la nivelul capului, se pare ca urmare a unei căzături.Ambii bărbați au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-au desfășurat evenimentele.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

pensionari

×
Subiecte în articol: pensionari injunghiat timisoara