x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Percheziții la hoteluri din Vâlcea unde ar fi fost cazați mai puțini ucraineni decât s-a declarat

Percheziții la hoteluri din Vâlcea unde ar fi fost cazați mai puțini ucraineni decât s-a declarat

de Redacția Jurnalul    |    13 Dec 2022   •   17:30
Percheziții la hoteluri din Vâlcea unde ar fi fost cazați mai puțini ucraineni decât s-a declarat

Peste 20 de percheziții au loc marți în Vâlcea și una în București, la hoteluri care au solicitat și primit bani pentru masa și cazarea ucrainenilor. Din cercetări a reieșit că numărul beneficiarilor ar fi fost mai mic decât cel scriptic.

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, fac marți 23 de percheziții domiciliare, din care 22 în județul Vâlcea și una în municipiul București.

„În fapt, în perioada aprilie-noiembrie 2022, administratorul unei persoane juridice, având ca obiect de activitate prestarea de servicii hoteliere, ar fi solicitat și primit de la o instituție publică o sumă de bani, cu titlul de decontare a serviciilor de cazare și masă, oferite unor cetățeni ucraineni, fiind depuse documente pentru cazarea acestora în două unități hoteliere.Din cercetări a reieșit că, în perioada respectivă, în unitățile hoteliere au fost cazați mai puțini cetățeni ucraineni față de totalul celor atestați scriptic ca fiind cazați”, transmite Poliția Vâlcea.

La acțiune participă și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea, dar și polițiști ai Serviciului Criminalistic și Poliției orașului Băile Olănești din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea și ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: perchezitii hoteluri valcea