x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Peste 100 de percheziții la persoane și instituții din Suceava, între care Spitalul Rădăuți

Peste 100 de percheziții la persoane și instituții din Suceava, între care Spitalul Rădăuți

de Redacția Jurnalul    |    16 Oct 2024   •   10:12
Peste 100 de percheziții la persoane și instituții din Suceava, între care Spitalul Rădăuți
Sursa foto: Foto: observator.tv

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Suceava fac percheziții, miercuri dimineața, în 108 locații din județ, între care trei instituții publice. Între instituțiile vizate este Spitalul din Rădăuți.

Procurorii din cadrul DNA Suceava fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, în perioada 2023-2024.

„În cursul zilei de 16 octombrie 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 108 locații situate pe raza județului Suceava, reprezentând trei instituții publice, două sedii ale unor persoane juridice de drept privat și 82 de domicilii ale unor persoane fizice. În cauză procurorii beneficiază de sprijin din partea lucrătorilor din cadrul Direcției Generale Anticorupție și Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău”, arată DNA.

Surse judiciare arată că între instituțiilor publice vizate de perchezițiile DNA este și Spitalul din Rădăuți, unde s-ar fi făcut, în ultimii ani, angajări cu multe semne de întrebare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: perchezitii suceava spitalul radauti