x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Polițist din Hunedoara, jefuit. I-a fost furată „centura tactică”: pistolul, spray-ul lacrimogen și bastonul telescopic

Polițist din Hunedoara, jefuit. I-a fost furată „centura tactică”: pistolul, spray-ul lacrimogen și bastonul telescopic

de Redacția Jurnalul    |    08 Ian 2024   •   07:50
Polițist din Hunedoara, jefuit. I-a fost furată „centura tactică”: pistolul, spray-ul lacrimogen și bastonul telescopic

În cursul nopții de duminică spre luni, echipajele de căutare au găsit un încărcător, un spray și un baston, care, duminică, i-au fost furate unui polițist în timpul unei intervenții. Pistolul este căutat încă de polițiști.

„În urma activităților de căutare, în cursul nopții a fost găsită centura cu 1 încărcător cu 17 cartușe, 1 spray și 1 baston telescopic, pe o vale, în apropierea râului Criș”, a transmis, luni dimineața, IPJ Hunedoara.

Conform aceleiași surse, pistolul nu a fost încă găsit.

Un polițist a rămas fără pistol, spray lacrimogen și baston telescopic în timpul unei altercații în Hunedoara. Oamenii legii încătușau mai mulți indivizi când unuia i-a căzut „centura tactică”, iar un bărbat a furat-o și a fugit.

Scandalul a avut loc duminică seara într-un local din comuna Crișcior, între mai multe persoane. Pentru că erau implicate mai multe persoane recalcitrante, polițiștii au cerut ajutorul colegilor lor din Brad.

„Polițiștii au aplanat conflictul, iar în timp ce utilizau forța în vederea încătușării persoanelor implicate în altercație, unuia dintre agenții de poliție i s-ar fi desprins centra tactică, pe care avea atașate mijloacele din dotare, ce i-a fost sustrasă de una dintre persoanele aflate la locul intervenției”, informează IPJ Hunedoara.

Suspectul este un bărbat de 46 de ani. Acesta a fost prins la scurt timp în comuna Crișcior, însă a refuzat să coopereze cu polițiștii și să indice locul în care s-ar afla centura tactică.

Centura tactică are un pistol, un spray lacrimogen și un baston telescopic.

De asemenea, alți doi bărbați implicați în altercație au fost conduși la sediul Poliției, pentru a fi audiați în legătură cu implicarea în conflict.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: polițist jefuit pistol spray lacrimogen