x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Polițist, rănit de un bărbat, cu un cuțit în fața unei secții de poliție din București

Polițist, rănit de un bărbat, cu un cuțit în fața unei secții de poliție din București

02 Apr 2021   •   09:52
Polițist, rănit de un bărbat, cu un cuțit în fața unei secții de poliție din București

UPDATE Atacatorul a anunțat atacul pe Facebook. El s-a filmat în timp ce mergea cu cuțitul spre locul faptei. Bărbatul este acum cercetat pentru tentativă de ultraj, relatează Antena 3. Video postat de acesta este unul scurt. Se pare că i s-a descărcat telefonul și nu a putut să-și continue transmisiunea live. "Poliția moare, stați să vedeți.", a scris acesta în descrierea filmării. "Intră acum să vezi cum spintec poliția în două. Vezi acum.", spune acesta în transmisiunea live.

Stire initiala Un bărbat a intrat în curtea unei secții de Poliție și a atacat cu un cuțit un polițist. Agentul a fost rănit la picior, dar a reușit să-l imobilizeze pe agresor.

Incidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri la Secția 9 Poliție din București. Agresorul este un bărbat de 28 de ani, din județul Ilfov. El a intrat în curtea secției de Poliție și, cu un cuțit, l-a atacat pe polițistul ce executa controlul accesului în sediul subunității.

Polițistul a fost rănit la un picior, dar cu sprijinul ofițerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat. Ulterior, polițistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reținut de polițiștii care au început cercetările într-un dosar penal de ultraj. Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reținerea bărbatului de 28 de ani.

Sursa: Mediafax

×