x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Polițiști morți într-un cumplit accident de circulație. Colega lor se află în spital cu răni grave

Polițiști morți într-un cumplit accident de circulație. Colega lor se află în spital cu răni grave

de Redacția Jurnalul    |    02 Aug 2024   •   23:11
Polițiști morți într-un cumplit accident de circulație. Colega lor se află în spital cu răni grave
Sursa foto: Facebook InfoTrafic 24

Doi agenţi de poliţie au murit într-un accident rutier şi o agentă de poliţie a fost spitalizată cu răni grave, a informat, vineri seara, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Conform sursei citate, la ora 20,39, Poliţia a fost sesizată cu privire la producerea unui accident cu victime în oraşul Târgu Lăpuş.

Primele verificări au relevat faptul că şoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

"Din păcate, în urma impactului, un pasager de 25 de ani, agent principal de poliţie în cadrul Poliţiei oraşului Târgu Lăpuş, a suferit leziuni incompatibile cu viaţa. Conducătorul auto, un tânăr de 28 de ani, agent de poliţie în cadrul Poliţiei oraşului Târgu Lăpuş, aflat în momentul accidentului în timpul liber, a decedat în drum spre spital. O tânără de 25 ani, agent de poliţie, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a precizat Florina Meteş.

Potrivit aceleiaşi surse, a fost constituită o echipă complexă, care se află la faţa locului şi desfăşoară verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, transmite AGERPRES

"Suntem profund îndurerați că în această seară, colegii noștri, TELCEAN RAREȘ RĂZVAN și VLĂȘAN NEGOIȚĂ BOGDAN, ambii din cadrul Poliției Orașului Târgu Lăpuș, și-au pierdut viața într-un tragic accident. 

Au plecat în neființă mult prea devreme, lăsând în urmă o profundă durere. 

Gândurile și rugăciunile noastre sunt îndreptate înspre familiile îndurerate, care trec prin această tragedie. 

Fie ca bunul Dumnezeu să le odihnească sufletele în pace!

Vor rămâne în inimile și amintirile noastre pentru totdeauna", transmite Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: accident mortal politisti Târgu Lăpuș