x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE. Nu au fost descoperite substanțe periculoase în blocul din Ploiești

UPDATE. Nu au fost descoperite substanțe periculoase în blocul din Ploiești

21 Dec 2019   •   11:27
UPDATE. Nu au fost descoperite substanțe periculoase în blocul din Ploiești
Sursa foto: Foto: Antena 3

UPDATE Nu au fost descoperite substanţe periculoase în urma măsurătorilor efectuate în blocul din Ploieşti unde sâmbătă dimineaţa locatarii au fost evacuaţi preventiv după ce au sesizat un miros înţepător, informează ISU Prahova.

"Unitatea CBRN a efectuat măsurători, calitatea aerului este normală şi nu au fost identificate substanţe periculoase. Locatarii pot intra în siguranţă în clădire", precizează sursa citată.

UPDATE Locuitorii blocului din Ploieşti unde pompierii au fost chemaţi, sâmbătă dimineaţă, din cauza unui miros înţepător care se simţea în clădire, au fost evacuaţi preventiv, informează ISU Prahova.

Au fost evacuaţi 13 adulţi şi un minor, iar la faţa locului se fac cercetări pentru a se descoperi cauza mirosului.

"Mirosul nu este intens, se manifestă între parter şi etajul 1. Măsurătorile efectuate cu detectorul multigaz au indicat valori normale. Preventiv va fi evacuat tot blocul", precizează ISU Prahova.

La locul evenimentul se deplasează un microbuz şi o autospecială de transport personal şi victime multiple pentru a veni în sprijinul oamenilor evacuaţi.

-------------

Pompierii au fost solicitaţi, sâmbătă dimineaţa, să intervină într-un bloc cu patru etaje din Ploieşti, unde o persoană a sesizat un miros înţepător, informează ISU Prahova.


"Pompierii prahoveni sunt solicitaţi să intervină ca urmare a unui apel care indică un miros înţepător la un bloc de locuinţe cu patru etaje situat în Piaţa Victoriei din municipiul Ploieşti. La faţa locului au fost mobilizate un echipaj de stingere, o autoscară mecanică şi a fost solicitată de la USISU (Unitatea Specială de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă n.r.) o autospecială CBRN (Cercetare Bacteriologică, Radiologică şi Nucleară n.r.) pentru a efectua măsurători", precizează reprezentanţii ISU Prahova.

Pompierii nu au informaţii, în acest moment, despre cauza mirosului înţepător din blocul respectiv.

AGERPRES

×