x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Primarul Timișoarei cere demiterea directorului de la Piețe, după incendiul din hala cu flori

Primarul Timișoarei cere demiterea directorului de la Piețe, după incendiul din hala cu flori

13 Feb 2021   •   17:50
Primarul Timișoarei cere demiterea directorului de la Piețe, după incendiul din hala cu flori
Sursa foto: Hepta

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, cere Consiliului de Administrație al SC Piețe SA să îl demită pe director, fiind de părere că incendiul de sâmbătă din piața de flori este rezultatul unor greșeli manageriale grave.

„Cer Consiliului de Administrație al Piețe SA să-l demită de directorul Ionuț Nasleu. Incendiul din Piața 700 este rezultatul unor greșeli manageriale grave”, spune primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Acesta este de părere că directorul SC Piețe SA nu a asigurat condiții decente pentru comercianții de flori și nu s-a asigurat că această hală respectă legislația cu privire la prevenirea incendiilor.

„A preluat Piețe SA pe profit, dar, după 2 ani cu el la conducere, societatea a ajuns la pierderi de aproape 3 milioane de lei”, mai spune Fritz.

Edilul a precizat că acei comercianți care își desfășurau activitatea în hala de flori din Piața 700 vor fi mutați temporar în zona de legume-fructe, din cauza incendiului de sâmbătă dimineața.

În urma incendiului care a izbucnit sâmbătă dimineața au fost afectați aproximativ 200 mp din construcția pieței. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 03.00. Nu s-au înregistrat victime. Cauza incendiului a fost un cablu electric defect.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Dominic Fritz