x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Profesor reținut după ce ar fi atins nefiresc eleve

Profesor reținut după ce ar fi atins nefiresc eleve

10 Noi 2022   •   20:29
Profesor reținut după ce ar fi atins nefiresc eleve

Un profesor din Zimnicea, județul Teleorman, a fost reținut joi, fiind bănuit că și-ar fi atins nefiresc elevele.

În urma apariției unor informații în mediul online privind faptul că un cadru didactic de la o unitate de învățământ din orașul Zimnicea ar fi exercitat unele "apropieri nefirești" față de anumite eleve cu ocazia cursurilor, Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman transmite că, după verificări, a fost întocmit dosar penal pentru agresiune sexuală.

Bărbatul a fost reținut joi.

„În prezent a fost pusă în mișcare acțiunea penală iar procurorul de caz a înaintat dosarul penal la instanța de judecată cu propunerea de arestare preventivă”, informează sursa citată.

Potrivit investigatoria.ro, este vorba despre un profesor de fizică, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman și acum consilier județean.

„Vorbim despre mai mulți (copii - n.r.), el este apropiat de copii, i-a luat pe mai mulți în brațe, deci el ia în brațe și copiii, are un comportament mai apropiat, nu știu ce să spun… Câteodată această apropiere e bună, câteodată e rea… Dacă a fost mai mult sau nu, v-am spus, eu nu pot să știu. Așteptăm răspunsul comisiei, să luăm declarațiile firești și să se vadă. Da, este adevărat că domnul profesor și-a prezentat demisia, motivând că are probleme de familie și probleme personale”, a spus, pentru investigatoria.ro, directorul școlii, Petru Peia.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: profesor retinere agresiune sexuala