x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Festivalul "Dulciuri, jocuri şi poveşti de Moş Nicolae" îi așteaptă pe copii și părinți

Festivalul "Dulciuri, jocuri şi poveşti de Moş Nicolae" îi așteaptă pe copii și părinți

07 Dec 2019   •   11:05
Festivalul "Dulciuri, jocuri şi poveşti de Moş Nicolae" îi așteaptă pe copii și părinți
Sursa foto: facebook

Toţi cei care vor să intre în magia sărbătorilor sunt invitaţi, sâmbătă şi duminică, la Complexul Silva din Capitală, să descopere preparate naturale aduse din diferite colţuri ale ţării şi să-şi demonstreze măestria la atelierele creative organizate de zâne şi spiriduşi în cadrul festivalului "Dulciuri, jocuri şi poveşti de Moş Nicolae" organizat de Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva.

"Distracţia începe cu o plimbare în caleaşca trasă de cai, continuă la atelierul de scrisori pentru Moş Nicolae, după care ne dăm întâlnire cu personajele preferate din basme. Clovnii, prezenţi şi ei, îi aşteaptă pe cei mici cu baloane colorate. Darnic, Moş Nicolae ne-a dat tuturor dezlegare la dulciuri şi ne-a promis că vine cu cele mai bune deserturi din lume. Expozanţii Festivalului Dulciuri, jocuri şi poveşti de Moş Nicolae şi-au pregătit tolba cu bunătăţi din care vor scoate şi produse artizanale, brânzeturi, costume naţionale şi o mulţime de alte surprize", se arată într-un comunicat al RNP-Romsilva.

La Festivalul dedicat copiilor de toate vârstele, organizatorii au pregătit momente de tihnă şi relaxare părinţilor, cât timp copiii au parte de activităţi captivante, împreună cu personajele lor preferate din basme şi animaţii.

Cei mari pot încerca renumitul burger din carne de cerb, cu porc mistreţ, virşli - cârnatul dacic al ardelenilor, iar, pentru doamne, comercianţii au pregătit un stand special de unde îşi pot cumpăra cosmetice naturale.

Moş Nicolae îi aşteaptă pe cei mici sâmbătă şi duminică, între orele 10:00 - 22:00.

Festivalul "Dulciuri, jocuri şi poveşti de Moş Nicolae" se desfăşoară în incinta hotelului aflat pe strada Petricani 9A, unde se fală şi sediul Romsilva.

"Intrarea este liberă şi se face pe baza zâmbetelor de bucurie".

AGERPRES

×
Subiecte în articol: romsilva