x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal într-un bar dintr-o localitate gălățeană. Două persoane au ajuns la spital

Scandal într-un bar dintr-o localitate gălățeană. Două persoane au ajuns la spital

de Redacția Jurnalul    |    16 Oct 2023   •   18:00
Scandal într-un bar dintr-o localitate gălățeană. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane au ajuns la spital și mai multe au fost sancționate de polițiști în urma unui scandal izbucnit într-un bar din localitatea gălățeană Toflea.

Secția 6 Poliție Rurală Tecuci a fost sesizată telefonic, prin intermediul numărului unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în satul Toflea, din județul Galați, „ar fi avut loc un scandal și cel puțin o persoană ar fi fost agresată fizic”.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că „în fața unui bar din satul Toflea, unde se aflau mai multe persoane, doi tineri, cu vârstele de 21, respectiv 26 de ani, ar fi provocat scandal în urma unui conflict spontan. În timpul acestui conflict, bărbatul, de 26 de ani, l-ar fi lovit în zona feței pe un alt bărbat, de 25 de ani, după care ar fi fugit de la fața locului”.

Din grupul în care se afla cel agresat ar fi intervenit mai multe persoane, iar unele dintre acestea l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe tânărul de 21 de ani, cauzându-i mai multe leziuni. Până în prezent, au fost identificați doi dintre agresori acestuia din urmă, fiind vorba de doi bărbați, cu vârstele de 23 și 26 de ani, au mai spus polițiștii.

Două persoane au ajuns la spital.

„Tânărul de 21 de ani a fost preluat de un echipaj medical S.M.U.R.D. și transportat la Spitalul Municipal Anton Cincu în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate. Tot la spital a ajuns și bărbatul, de 25 de ani, care a fost transportat cu un autoturism de o cunoștință a acestuia”, au explicat polițiștii.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în acest incident.

De asemenea, patru persoane implicate au fost sancționate contravențional cu amendă pentru provocare și participare la scandal, au precizat reprezentanții IPJ Galați.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: scandal bar toflea