x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un autoturism a fost distrus în timpul unui scandal în Timișoara

Un autoturism a fost distrus în timpul unui scandal în Timișoara

de Redacția Jurnalul    |    15 Aug 2023   •   17:00
Un autoturism a fost distrus în timpul unui scandal în Timișoara

Cinci persoane au fost duse la poliție, marți, după ce au distrus un autoturism în timpul unui scandal generat de neînțelegeri mai vechi. Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați marți, la ora 14.22, cu privire la faptul că pe strada Vadul Crișului, din zona Ronaț a Timișoarei a izbucnit un scandal între cinci persoane pe baza unor neînțelegeri mai vechi, anunță IPJ Timiș.

„Conflictul nu a degenerat, întrucât a fost întrerupt de intervenția polițiștilor, cele 5 persoane cu vârste cuprinse între 19 și 69 de ani, fiind conduse de îndată la sediul Secției 4 Poliție”, potrivit comunicatului.

Polițiștii transmit că în urma acestui scandal un autoturism a fost distrus, însă nicio persoană nu a fost rănită.

„Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii incidentului, precum și pentru luarea măsurilor legale care se impun. Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice”, se menționează în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: scandal politisti