x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal între mai multe persoane într-un sat din Hunedoara: două au ajuns la spital cu tăieturi

Scandal între mai multe persoane într-un sat din Hunedoara: două au ajuns la spital cu tăieturi

de Redacția Jurnalul    |    16 Aug 2024   •   21:45
Scandal între mai multe persoane într-un sat din Hunedoara: două au ajuns la spital cu tăieturi

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au suferit tăieturi în urma unui scandal în incinta Căminului Cultural din localitatea Sălciva, județul Hunedoara.

Poliția Hunedoara transmite că scandalul a izbucnit în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2.00, în incinta Căminului Cultural din localitatea Sălciva, între mai multe persoane.

Poliţiştii ajunși la fața locului, au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri, un bărbat de 41 de ani, din comuna Lăpugiu de Jos, s-a manifestat violent și a lovit cu un obiect ascuțit tăietor un tânăr de 27 de ani, din comuna Zam și alte două persoane, un bărbat de 36 de ani și respectiv un tânăr de 28 de ani.

În urma acestui conflict, bărbatul de 41 de ani și tânărul de 28 de ani au fost preluați de către echipajele medicale și transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: scandal spital taieturi