x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Schimbarea marcajelor între Cluj-Napoca și Florești provoacă accidente de circulație

Schimbarea marcajelor între Cluj-Napoca și Florești provoacă accidente de circulație

01 Oct 2019   •   11:30
Schimbarea marcajelor între Cluj-Napoca și Florești provoacă accidente de circulație
Sursa foto: facebook

Compania Națională a Infrastructurii Rutiere face din nou șosele împotriva șoferilor! Recent, s-a înlocuit stratul de uzură pe unul dintre cele mai aglomerate sectoare de drum din țară, DN1 între Cluj-Napoca și Florești, a scris Asociația Pro Intrastructură pe pagina de Facebook.

Dar surpriză, la retrasarea marcajelor au permis virajul la stânga peste trei benzi de circulație din sens opus. Previzibil, la 12 ore de la aplicarea noii semnalizări, deja avem un accident !

O asemenea măsură este criminală! Cei care doresc să facă stânga au posibilitatea de a traversa denivelat DN1 la câțiva zeci de metri distanță prin mall-ul Vivo sau puțin mai departe printr-un giratoriu de pe DN1.

Însă se pare că iresponsabilii din Compania Națională Anti-Infrastructură din România țin cu tot dinadinsul să creeze noi puncte negre pe șosele în loc să le reducă. Evident că ei vor da vina tot pe șoferi când se vor produce accidente.

Cerem desființarea de urgență a acestor viraje la stânga și tragerea la răspundere a celor din CNAIR și Poliția Română care au girat "soluția". Domnilor, dacă nu sunteți capabili să faceți infrastructură rutieră sigură, măcar nu o faceți mai nesigură pe cea existentă !

×
Subiecte în articol: infrastructura rutiera