x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sibiu: Un bărbat a murit și altul este grav rănit după ce ATV-ul pe care se aflau a lovit un stâlp

Sibiu: Un bărbat a murit și altul este grav rănit după ce ATV-ul pe care se aflau a lovit un stâlp

18 Sep 2021   •   10:30
Sibiu: Un bărbat a murit și altul este grav rănit după ce ATV-ul pe care se aflau a lovit un stâlp

Un bărbat a murit și un tânăr este grav rănit după ce ATV-ul pe care se aflau a lovit un stâlp aflat în apropierea căii ferate în județul Sibiu. Conducătorul vehiculului era sub influența alcoolului.

Accidentul s-a produs sâmbătă noaptea pe DJ 105 J, în afara localității Porumbacu de Jos. Anchetatorii au stabilit că un bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiul Sibiu, a condus un ATV neînmatriculat.

El a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-un stâlp din beton aflat la trecerea cu calea ferată

În urma impactului a murit pasagerul de pe ATV, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitatea Șelimbăr. Echipajele medicale au făcut manevre de resuscitare timp de o oră, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat.

De asemenea, șoferul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Anchetatorii vor deschide un dosar penal de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

(sursa: Mediafax)

×