x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale În Brașov și Mureș s-au fisurat șinele! Traficul feroviar este oprit pe magistralele 300 și 400

În Brașov și Mureș s-au fisurat șinele! Traficul feroviar este oprit pe magistralele 300 și 400

de Redacția Jurnalul    |    13 Dec 2022   •   22:06
 În Brașov și Mureș s-au fisurat șinele! Traficul feroviar este oprit pe magistralele 300 și 400
Sursa foto: Hepta

Traficul feroviar este oprit marți seara pe magistralele de cale ferată 300 și 400, în județele Brașov și Mureș, după ce șinele s-au fisurat.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul feroviar este oprit pe Magistrala 400 Miercurea Ciuc – Toplița, în zona localității Izvorul Mureșului, la kilometrul 134, în județul Mureș, din cauza șinei de cale ferată care s-a fisurat.

Din același motiv, traficul este oprit și pe magistrala 300 Brașov – Sighișoara, în zona localității Apața, județul Brașov, la kilometrul 216.

Potrivit clubferoviar.ro, pe Magistrala 300, în zona Apața, se desfășoară în momentul de față lucrări de modernizare a căii ferate cu fonduri europene, executate de Asocierea Railworks. Din această cauză, un fir de circulație a fost demontat pentru a fi modernizat, iar trenurile circulă pe celălalt fir. Șina fisurată este una veche, care urma a fi înlocuită atunci când se ajungea la modernizarea firului aflat în circulație.

 

×
Subiecte în articol: șine fisurate trafic feroviar oprit