x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE Sinucidere la DNA. Un procuror s-a aruncat de la etajul șase. Dosar de moarte suspectă deschis în cazul fostului procuror-şef al DNA Timişoara

UPDATE Sinucidere la DNA. Un procuror s-a aruncat de la etajul șase. Dosar de moarte suspectă deschis în cazul fostului procuror-şef al DNA Timişoara

15 Mar 2019   •   09:25
UPDATE Sinucidere la DNA. Un procuror s-a aruncat de la etajul șase. Dosar de moarte suspectă deschis în cazul fostului procuror-şef al DNA Timişoara

UPDATE Parchetul de pe lângă Tribunalul Timişoara a deschis un dosar de moarte suspectă în cazul fostului procuror-şef al DNA Timişoara Tamaş Schiffbeck, după ce acesta a căzut de la etajul VI al clădirii instituţiei unde lucra.

Surse judiciare au precizat, vineri, pentru AGERPRES, că în prezent la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timişoara există deschis un dosar de moarte suspectă pe numele lui Tamaş Schiffbeck.

Potrivit aceloraşi surse, la nivelul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Structura Centrală s-ar fi verificat dacă fostul şef de la DNA Timişoara avea probleme în justiţie sau de ordine disciplinară, rezultatul fiind negativ, magistratul neavând nicio acţiune disciplinară sau dosar deschis pe numele său.

Vineri dimineaţa, fostul procuror-şef al DNA Timişoara Tamaş Schiffbeck a murit după ce a căzut de la etajul VI al clădirii instituţiei unde lucra, varianta sinuciderii fiind luată în calcul de anchetatori.

"Poliţia a fost sesizată printr-un apel la 112, în jurul orei 8,20, că în stradă este căzut corpul unei persoane. Poliţiştii s-au deplasat la locul indicat, apelul s-a confirmat. Este vorba despre un bărbat de 48 de ani. Cazul a fost preluat de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş", au declarat surse din IPJ Timiş.

Stire initiala Un procuror de la DNA Timișoara s-a sinucis în această dimineață, aruncându-se în gol din clădirea care găzduiește sediul instituției din orașul de pe Bega, de la etajul șase. Tamas Schiffbeck a fost șeful DNA Timișoara până în 2015.

Conform colegilor, nimic nu anunța acest gest. Tamas Schiffbeck a venit la serviciu ca în fiecare dimineață, a vorbit cu colegii, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul, forțând o balama, și s-a aruncat în gol. Printre primii care l-a văzut a fost un ofițer antidrog, în aceeași clădire aflându-se și sediul DIICOT Timișoara. Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era căsătorit și avea doi copii, potrivit Press Alert.

Conducerea DNA a confirmat că procurorul nu avea probleme de serviciu iar el era un bun profesionist, mai informează sursa citată. Este posibil ca procurorul să fi fost determinat să își pună capăt zilelor din motive personale.

×
Subiecte în articol: Tamas Schiffbeck