x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Șocant: Trei copii au bătut un tânăr și i-au dat foc, în Reșița!

Șocant: Trei copii au bătut un tânăr și i-au dat foc, în Reșița!

16 Iun 2020   •   19:47
Șocant: Trei copii au bătut un tânăr și i-au dat foc, în Reșița!

Trei copii din Reșița sunt acuzați că au bătut un tânăr, apoi l-au ars de viu, acesta fiind găsit carbonizat pe o stradă din oraș. Cei trei au fost arestați și acuzați de omor calificat.

Potrivit unui comunicat transmis marți de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, luni, în jurul orelor 04.00, la un sălaş aflat pe strada Albăstrelelor, din Reşiţa, a fost găsit cadavrul incinerat al unui bărbat.

S-a stabilit că este vorba de un bărbat care a fost inițial agresat într-un alt loc, din oraș, de doi adolescenți de 17 și 16 ani.

A fost, apoi, transportat pe malul Bârzavei, unde a fost din nou agresat de aceleaşi persoane, ceea ce a făcut ca bărbatul să intre într-o stare de semi-inconştienţă.

Așa a fost transportat în decursul aceleiaşi nopţi, de către cei doi agresori, precum și de un alt copil, în vârstă de 12 ani, la sălaşul situat în spatele blocului cu nr. 1 de pe strada Albăstrelelor din Reşiţa, unde a fost din nou bătut.

Ulterior, cât victima se afla încă în viaţă, a fost incendiată de către doi dintre agresori, ceea ce a dus la decesul victimei.

Față de agresorii inițiali, Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, începând cu data de 15 iunie, iar marți Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a formulat propunere de arestare preventivă la Tribunalul Caraş-Severin pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: crimă comisă de copii