x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Şocant! Un muncitor din Sibiu a supravieţuit după ce a căzut de la zece metri înălţime

Şocant! Un muncitor din Sibiu a supravieţuit după ce a căzut de la zece metri înălţime

09 Ian 2018   •   13:07
Şocant! Un muncitor din Sibiu a supravieţuit după ce a căzut de la zece metri înălţime

Un muncitor de 25 de ani a supravieţuit marţi, după ce a căzut de la aproximativ zece metri înălţime, într-o hală din localitatea Şelimbăr, în timpul unui accident de muncă, conform Poliţiei şi ISU. 

Tânărul a fost transportat cu o ambulanţă SMURD la un spital din municipiul Sibiu, fiind "conştient, stabil hemodinamic, dar cu traumatisme şi o fractură", a anunţat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu. 

"In localitatea Şelimbăr, în incinta unei hale, un bărbat de 24 de ani a căzut de la înălţime. E un accident de muncă. Poliţiştii din cadrul IPJ Sibiu, împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Sibiu desfăşoară activităţi specifice în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs incidentul. Cercetările vizează săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Muncitorul necalificat se pare că s-a urcat pe un stâlp, într-o hală, fără să i se fi cerut aceasta, din primele informaţii furnizate de către surse din ITM. AGERPRES

×