x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Arsenal de arme şi muniţii descoperite în mașina unui șofer grec aflat sub influența drogurilor

Arsenal de arme şi muniţii descoperite în mașina unui șofer grec aflat sub influența drogurilor

de Redacția Jurnalul    |    23 Iun 2023   •   19:35
Arsenal de arme şi muniţii descoperite în mașina unui șofer grec aflat sub influența drogurilor

Polițiștii au găsit vineri dimineață arme și muniție în mașina unui șofer grec de 38 de ani. Supus testelor, polițiștii au constatat că acesta consumare trei substanțe psihoactive.

Polițiștii de la Secția 4 Poliție Rurală Mehadia au oprit vineri diminieață, pentru control, pe DN 6, în zona localității Mehadia, un autoturism condus de un cetățean grec, de 38 de ani, care se deplasa în direcția Orșova. Șoferul a fost testat cu privire la consumul de substanțe psihoactive, testul ieșind pozitiv pentru trei substanțe psihoactive, anunță IPJ Caraș Severin.

„În urma controlului autoturismului cu care se deplasa bărbatul, în interiorul mașinii au fost găsite trei arme neletale, scurte tip pistol și muniția aferentă, pentru care nu deținea documente de proveniență. Bărbatul a fost condus la spital unde a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge”, potrivit comunicatului de presă.

Armele și muniția au fost ridicate de polițiști, în vederea confiscării.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, contrabandă calificată și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: şofer droguri arme