x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Vântul puternic face ravagii la Cluj. Un stâlp de electricitate și un copac au căzut peste case

Vântul puternic face ravagii la Cluj. Un stâlp de electricitate și un copac au căzut peste case

de Redacția Jurnalul    |    28 Oct 2023   •   11:45
Vântul puternic face ravagii la Cluj. Un stâlp de electricitate și un copac au căzut peste case
Sursa foto: ISU Cluj

În urma avertizării meteorologice Cod portocaliu de vânt puternic, valabilă noaptea trecută în zona de munte a județului Cluj, pompierii au primit două solicitări din localitățile Ciucea și Muntele Băișorii. Un stâlp de electricitate și un copac au căzut peste case,

Astfel, sâmbătă dimineață, o autospecială de la Detașamentul Huedin s-a deplasat în localitatea Ciucea, pentru degajarea unui stâlp de electricitate căzut pe o casă.

„Misiunea s-a desfășurat în condiții de maximă siguranță, pompierii fiind sprijiniți de un echipaj de la Electrica. Din fericire, în urma evenimentului s-au înregistrat doar pagube materiale, și anume 2 mp din acoperișul casei afectați”, transmite ISU Cluj.

În aceste momente, pompierii de la Detașamentul Turda desfășoară o misiune similară în localitatea Muntele Băișorii, unde un arbore a căzut peste o casă. Nici în acest caz nu sunt înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Vant Cluj

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vant puternic cluj