x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Surpriză la azilul groazei din Mureș: unul dintre reținuți, angajat la Penitenciarul Târgu Mureș!

Surpriză la azilul groazei din Mureș: unul dintre reținuți, angajat la Penitenciarul Târgu Mureș!

de Redacția Jurnalul    |    29 Iul 2023   •   12:30
Surpriză la azilul groazei din Mureș: unul dintre reținuți, angajat la Penitenciarul Târgu Mureș!

Unul dintre cei trei reținuți în cazul azilului groazei din Mureș este angajat la Penitenciarul Târgu Mureș. MJ transmite că agentul nu va mai exercita atribuțiile funcției.

Procurorii DIICOT Târgu Mureș au reținut trei persoane în cazul azilului din localitatea Bărdești, județul Mureș, pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de persoane.

„La data de 29 iulie, procurorii DIICOT au comunicat Administrației Naționale a Penitenciarelor că unul dintre inculpați, membru fondator al asociației Re-Min, este agent de poliție penitenciară la Penitenciarul din Târgu-Mureș. Față de acesta, procurorii au dispus punerea în mișcare a actiunii penale și măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore.
Acuzațiile nu vizează exercitarea atribuțiilor de serviciu din cadrul penitenciarului”, informează Ministerul Justiției.

Din punctul de vedere al statutului poliţiştilor de penitenciare, agentul în cauză nu va mai exercita atribuțiile funcției.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: azilul groazei mureş