x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tânăr cercetat, după ce a pierdut la jocuri 800 lei, apoi a anunțat poliția că i-au fost furați

Tânăr cercetat, după ce a pierdut la jocuri 800 lei, apoi a anunțat poliția că i-au fost furați

de Redacția Jurnalul    |    17 Mai 2023   •   21:15
Tânăr cercetat, după ce a pierdut la jocuri 800 lei, apoi a anunțat poliția că i-au fost furați
Sursa foto: Hepta

Un tânăr de 18 ani din Craiova este cercetat de poliţişti pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, după ce şi-ar fi înscenat furtul unei sume de bani.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii au fost sesizați luni de tânăr cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în timp ce se afla pe o alee pietonală din Craiova, trei persoane necunoscute l-ar fi lovit cu pumnii în zona feţei şi a toracelui, dar pentru care nu doreşte acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, după plecarea celor trei persoane, tânărul ar fi observat că îi lipseşte suma de 800 de lei din buzunarul pantalonilor.

O echipă de poliţişti a făcut investigații, a audiat martori şi a ridicat şi vizionat imagini înregistrate de camerele de supraveghere, stabilindu-se că cele reclamate nu se confirmă.

În fapt, în dimineaţa zilei de luni, tânărul ar fi mers la o sală de jocuri de noroc, unde ar fi jucat suma de 800 de lei, pe care a pierdut-o.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare, tânărul fiind bănuit că ar fi sesizat în mod nereal producerea unei fapte prevăzute de legea penală.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: furt tanar