x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tânără răpită dintr-un taxi, în Hunedoara. Doi tineri au blocat autoturismul în trafic

Tânără răpită dintr-un taxi, în Hunedoara. Doi tineri au blocat autoturismul în trafic

28 Dec 2017   •   20:09
Tânără răpită dintr-un taxi, în Hunedoara. Doi tineri au blocat autoturismul în trafic
Sursa foto: ivanikova/Getty Images/iStockphoto

Tânără răpită dintr-un taxi, în Hunedoara. Doi tineri au fost reținuți de Poliția din Deva, ei fiind acuzați de lipsire de libertate după ce au urmărit taxiul în care se află află o față de 22 de ani, l-au blocat în trafic, și au răpit-o pe clientă.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că cei doi, în dimineața zilei de miercuri, 20 decembrie, în jurul orei 05:15, au urmărit în trafic un taximetru în care se află, ca pasageră, o tânără în vârstă de 22 de ani, care se deplasa din municipiul Deva către municipiul Hunedoara, scrie libertatea.ro.

Pe raza localității Cristur, județul Hunedoara, unul dintre tineri a blocat, cu mașina pe care o conducea, autoturismul taxi, în timp ce celălalt a extras-o, din interior, pe tânără.

Această din urmă, contrar voinței sale, a fost urcată în autoturismul cu care se deplasau cei doi și a fost transportată la o pensiune de pe raza localității Hațeg, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara.

Aici, timp de aproximativ o oră, tânărul în vârstă de 20 de ani încercat să o convingă pe victimă să continue relația cu acesta, întreruptă în urmă cu câteva luni. Doar când tânără a acceptat, formal, cele solicitate, cei doi au fost de acord să o conducă în municipiul Hunedoara.

Ulterior, în cursul zilei de miercuri, 27 decembrie, polițiștii Biroului Investigații Criminale din Deva au luat măsura preventivă a reținerii – pe o durată de 24 ore – față de doi tineri, în vârstă de 19 (din comuna Sîntămăria-Orlea) și de 20 de ani (din orașul Hațeg), cei doi fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

×
Subiecte în articol: rapire taxi