x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Taximetrist din Capitală, reținut pentru că și-a jefuit clientul

Taximetrist din Capitală, reținut pentru că și-a jefuit clientul

24 Mai 2017   •   16:24
Taximetrist din Capitală, reținut pentru că și-a jefuit clientul
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Un taximetrist de 22 de ani a fost reținut pentru tâlhărie calificată, el fiind acuzat că i-a furat telefonul unui adolescent de 17 ani și că l-a târât pe o distanță de 100 de metri cu mașina pe care o conducea.

Polițiști de la Secția 2 din Capitală au fost sesizați de către un adolescent, în vârstă de 17 ani, că, sâmbătă, în jurul orei 04.00, în timp ce se afla în fața locuinței sale, împreună cu fratele său, un taximetrist care i-a transportat la adresa respectivă a încercat să-i fure un telefon mobil.

În urma investigațiilor a reieșit că cei doi frați au plecat din Centrul Vechi al Capitalei cu un taximetru, însă pe traseu șoferul i-a cerut tânărului de 17 ani telefonul mobil, sub pretextul că vrea să sune un prieten.

”În momentul ajungerii la destinație, șoferul le-a cerut celor doi să coboare pentru a împinge autoturismul deoarece voia să schimbe alimentarea motorului de pe gaz pe benzină și avea nevoie de ajutor pentru a porni, după care a demarat, fără a restitui telefonul. Întrucât portiera dreapta față rămăsese deschisă, victima a încercat să se urce în autoturism însă nu a reușit, fiind târât pe o distanță de aproximativ 100 de metri”, se arată într-un comunicat al Poliției.

După ce șoferul autoturismului a oprit și tânărul de 17 ani a reușit să-și recupereze telefonul, taximetristul a fugit, fără ca adolescentul să rețină numărul de înmatriculare, firma sau indicativul mașinii.

Polițiștii au stabilit că fapta a fost comisă de un tânăr de 22 de ani, acesta fiind prins și dus la audieri. El a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței.

×