x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Teleorman: Salvarea copilului merge dificil. Salvatorii trebuie să sape 16 m în adâncime

Teleorman: Salvarea copilului merge dificil. Salvatorii trebuie să sape 16 m în adâncime

25 Apr 2017   •   13:30
Teleorman: Salvarea copilului merge dificil. Salvatorii trebuie să sape 16 m în adâncime

Intervenţia pentru scoaterea copilului din Balta Sărată din fântână este îngreunată din cauza dimensiunii puţului, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU "AD Ghica", Gelu Dragomir. 

Conform sursei citate, la faţa locului s-au deplasat echipaje ale IPJ Teleorman cu o cameră video pentru identificarea minorului aflat la o adâncime de 16 metri de sol. 

"Se fac eforturi deosebite pentru scoaterea copilului. Copilul este conştient. Obstacolul principal este natura gurii. În acest moment am fost sprijiniţi de echipajele de poliţie care au ajuns la faţa locului cu o cameră de luat vederi. Cu ajutorul unui cablaj s-a introdus acea cameră până la copil, însă este prea mic pentru a putea coopera cu echipajele de salvatori" a declarat, pentru AGERPRES, Gelu Dragomir. 

Potrivit martorilor aflaţi la faţa locului, copilul a căzut în fântână după ce s-a urcat pe un scaun. Mama acestuia, însărcinată în nouă luni, a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei în urma şocului suferit. 

Pompierii intervin marţi pentru scoaterea dintr-o fântână a unui copil în vârstă de doi ani, în apropiere de Roşiorii de Vede, în comuna Balta Sărată. 

Potrivit lui Gelu Dragomir, copilul este conştient şi nu se află în apă. 

Adâncimea la care se află este de 16 metri, copilul fiind poziţionat pe pompa cu care se scoate apa din puţ.AGERPRES

×