x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Țigări ascunse între doze de bere, găsite în camionul unui sârb

Țigări ascunse între doze de bere, găsite în camionul unui sârb

de Redacția Jurnalul    |    14 Feb 2023   •   18:53
Țigări ascunse între doze de bere, găsite în camionul unui sârb

Inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Timişoara împreună cu polițiștii din Timiş au confiscat marți aproape 300.000 de fire de țigări, cu o valoare de peste 220.000 de lei, ascunse între doze de bere, într-un camion condus de un cetățean sârb.

293.800 fire ţigarete reținute în vederea confiscării de către inspectorii din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Timişoara
Autoritatea Vamală Română anunță, marți, într-un comunicat, că inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Timişoara împreună cu lucrătorii din cadrul IPJ Timiş - Serviciul de Investigare a Criminalitaţii Economice, au confiscat un număr de 293.800 fire ţigarete mărcile Marble, Ashima, Couture Ametyst și Couture Saphire, în valoare totală estimată de 220.350 lei.

„Ţigaretele au fost descoperite într-un autocamion condus de un cetăţean sârb, ca urmare a unei acțiuni post-vămuire desfășurată pe linia combaterii traficului ilicit de produse accizabile. Acestea erau disimulate între doze de bere ambalate şi aveau ca destinatar un producător de bere din România. O parte dintre țigarete avea timbre fiscale eliberate de autorităţile competente din Kosovo, iar o parte era fără timbre fiscale”, potrivit sursei citate..

Cazul urmează să fie predat organelor de cercetare penală competente.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tigari doze bere