x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi tineri au luat împrumut o mașină și apoi au refuzat să o înapoieze

Doi tineri au luat împrumut o mașină și apoi au refuzat să o înapoieze

de Redacția Jurnalul    |    15 Sep 2023   •   22:15
Doi tineri au luat împrumut o mașină și apoi au refuzat să o înapoieze

Doi tineri de 17 și 19 ani au luat împrumut o mașină și apoi au refuzat să o înapoieze, cerând și o sumă de bani în schimbul autoturismului. Cei doi au fost reținuți de polițiștii din Vâlcea.

Potrivit IPJ Vâlcea, în 26 august a.c., cei doi tineri ar fi primit de la o persoană un autoturism, pentru a se deplasa din orașul Horezu în localitatea Cernișoara, urmând ca ulterior să îl returneze, însă aceștia ar fi refuzat, solicitând chiar și o sumă de bani în schimbul autoturismului.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi nu posedau permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma investigațiilor făcute, cei doi tineri au fost identificați, iar joi au fost făcute două percheziții domiciliare, în localitatea Cernișoara, de unde au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri și bani.

De asemenea, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 3 plicuri ce conţin substanţă pulverulentă de culoare albă, 2 pacheţele cu conținut vegetativ, 4 bile cu substanţă albă şi un fragment de ţigaretă, precum și un cântar electric.

Joi, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz de încredere și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vâlcea, iar vineri urmează să fie prezentați instanței pentru dispunerea măsurilor legale.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tineri masina