x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un TIR turcesc, încărcat cu hârtie, a luat foc pe autostrada A1 Sibiu-Deva

Un TIR turcesc, încărcat cu hârtie, a luat foc pe autostrada A1 Sibiu-Deva

de Redacția Jurnalul    |    04 Iun 2024   •   08:52
Un TIR turcesc, încărcat cu hârtie, a luat foc pe autostrada A1 Sibiu-Deva

Un ansamblu de vehicule înmatriculat în Turcia, încărcat cu hârtie, a luat foc, marți dimineață, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 341, pe sensul către Sibiu, în zona localității Turdaș, județul Hunedoara, anunță Infotrafic.

Pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 341, pe sensul către Sibiu, în zona localității Turdaș, județul Hunedoara, a izbucnit un incendiu la nivelul unui ansamblu de vehicule înmatriculat în Turcia, încărcat cu hârtie, transmite Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, incendiul a fost lichidat, însă banda de urgență și prima bandă sunt restricționate pentru descărcarea mărfii și extragerea semiremorcii afectate.

Traficul rutier se desfășoară pe banda nr. 2, nefiind valori ridicate de trafic.

„Echipaje de pompieri ai Detașamentelor Deva și Orăștie au intervenit, noaptea trecută, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la remorca unui autotren care circula pe autostrada A1, sensul de mers Deva- Orăștie. Din fericire nu au fost victime, conducătorul auto reușind să oprească autovehiculul pe banda de urgență și să decupleze cabina de remorca încărcată cu baloți de hârtie.Intervenția s-a realizat cu 2 autospeciale de stingere, la locul evenimentului fiind direcționată și o ambulanță SMURD. Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic”, transmite ISU Hunedoara.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tir turcesc foc incendiu