x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic feroviar blocat între Cluj-Napoca și Oradea, după ce un tren a lovit un TIR

Trafic feroviar blocat între Cluj-Napoca și Oradea, după ce un tren a lovit un TIR

04 Mar 2020   •   15:37
Trafic feroviar blocat între Cluj-Napoca și Oradea, după ce un tren a lovit un TIR

Traficul feroviar este blocat, miercuri, între Cluj-Napoca și Oradea, din cauza unui TIR a fost implicat într-un accident și a ajuns pe calea ferată, unde a fost lovit de un tren. Șoferul TIR-ului a fost rănit. Patru trenuri sunt afectate de accident.

Potrivit Centrului Infotrafic, TIR-ul a ajuns pe calea ferată în urma unui accident în care a mai fost implicat un autoturism și a fost lovit de un tren de persoane.

„În urma impactului, autotrenul a ajuns în gabaritul căii ferate, pe magistrala 300, între stațiile CF Aleșd și Huedin, iar un tren de călători, care circulă pe relația Oradea – Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu autotrenul în cauză”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

În urma impactului, a fost rănit șoferul TIR-ului.

Potrivit CFR SA, traficul feroviar este închis temporar între stațiile Poieni - Brăișoru, de pe ruta Cluj Napoca - Oradea.

Patru trenuri sunt afectate. „Staționează, la această oră, trenul R 15858 ( în zona în care a derapat tirul), IR 15034 oprit temporar în stația Poeni, IR 1535 oprit temporar în stația Huedin și trenul 367-2 va fi oprit temporar în stația Ciucea”, informează CFR SA.

Trenurile își vor continua cursa după retragerea TIR-ului și eliberarea căii ferate.

Mediafax

×
Subiecte în articol: trafic feroviar blocat