x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic feroviar OPRIT în zona Filiași din cauza copacilor căzuți pe șine

Trafic feroviar OPRIT în zona Filiași din cauza copacilor căzuți pe șine

10 Ian 2022   •   22:00
Trafic feroviar OPRIT în zona Filiași din cauza copacilor căzuți pe șine
Sursa foto: Victor Stroe

CFR Călători anunță că traficul feroviar este întrerupt, luni seara, în zona Filiași, ca urmare a căderilor de copaci pe segmentul feroviar Filiași - Gura Motrului, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Ca urmare căderilor de copaci de luni seara pe segmentul feroviar Filiași - Gura Motrului, cauzate de condițiile meteo nefavorabile, este întreruptă temporar circulatia trenurilor și alimentarea cu energie electrică a linei de contact, afectând circulația unor trenuri în trafic intern și internațional, informează CFR.

Trenurile își vor relua mersul în condiții de siguranță imediat ce echipele feroviare vor finaliza intervenția și se va asigura posibilitatea reluarii circulației în prima etapă cu locomotive diesel în zona afectată.

În zonele unde este necesar, CFR Călători a pus operativ la dispoziția CFR SA locomotivele Diesel necesare pentru deblocarea circulației.

CFR Călători transmite că ține permanent legătura cu CFR SA, managerul infrastructurii, care realizează dirijarea circulației și cu echipele din trenurile afectate oferind asistență călătorilor.

„Toate măsurile operative care se iau au ca principal scop circulația trenurilor în condiții de siguranță. Recomandăm pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre condiţiile meteo şi să solicite informaţii despre eventualele întârzieri şi modificări produse în traficul feroviar la staţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, şi la telefon 021/9521”, transmit reprezentanții CFR Călători.

Pasagerii care au bilete și doresc să renunțe la călătorie pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanța neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

(sursa: Mediafax)

×