x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Traficul continuă să fie aglomerat pe Valea Prahovei; se circulă în coloană între Sinaia şi Buşteni

Traficul continuă să fie aglomerat pe Valea Prahovei; se circulă în coloană între Sinaia şi Buşteni

01 Dec 2016   •   16:11
Traficul continuă să fie aglomerat pe Valea Prahovei; se circulă în coloană între Sinaia şi Buşteni

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, joi după-amiază, traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei, şi se circulă în coloană între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către Braşov. 

La Comarnic nu mai sunt probleme de trafic. 

Pentru evitarea aglomeraţiei, către Braşov poate fi folosită ruta alternativă DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele. 

În judeţul Alba, pe DN1, autovehiculele încă rulează în coloană la ieşirea din Alba-Iulia către Sebeş, însă doar pe raza municipiului, dar şi la ieşirea din Alba-Iulia către Teiuş. Poliţiştii rutieri estimează că peste o jumătate de oră circulaţia se va fluidiza. 

Potrivit sursei citate, Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis mesaje de atenţionare cu cod galben referitoare la ninsoare, viscol şi condiţii de formare a poleiului, iar poliţiştii recomandă conducătorilor să adapteze viteza în funcţie de starea carosabilului, să mărească distanţa în mers între autovehicule, să nu bruscheze comenzile şi să folosească luminile de întâlnire inclusiv pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic. 

Pe drumurile pe care există zăpadă, gheaţă sau polei, anvelopele de iarnă sunt obligatorii. AGERPRES

×