x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie de Crăciun: Un șofer băut s-a răsturnat de mai multe ori cu autoutilitara. Pasagerul din dreapta a murit, iar alte trei victime sunt în stare gravă

Tragedie de Crăciun: Un șofer băut s-a răsturnat de mai multe ori cu autoutilitara. Pasagerul din dreapta a murit, iar alte trei victime sunt în stare gravă

de Redacția Jurnalul    |    25 Dec 2023   •   08:54
Tragedie de Crăciun: Un șofer băut s-a răsturnat de mai multe ori cu autoutilitara. Pasagerul din dreapta a murit, iar alte trei victime sunt în stare gravă

Un tânăr de 24 de ani a murit și alte 3 persoane, printre care doi adolescenți, au fost grav răniți după ce autoutilitara în care erau s-a răsturnat de mai multe ori și a rămas suspendată peste sanțul din afara drumului.

Accidentul s-a produs pe DJ 249, între localitățile Măcărești și Prisecani, județul Iași.

Un tânăr de 21 de ani, din județul Vaslui, în timp ce conducea o autoutilitară, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul, a intrat în parapetul metalic, părăsind drumul, după care s-a răsturnat de mai multe ori și a rămas suspendat peste sanțul din afara părții carosabile.

Pasagerul de lângă șofer, un tânăr de 24 de ani, din județul Iași, a murit, iar șoferul și alți doi pasageri - doi adolescenți în vârstă de 16 ani - au fost răniți și au ajuns la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0.63ml/g în aerul expirat, conform IPJ Iași.

La unitatea medicală i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și a consumului de substanțe cu efect psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

×
Subiecte în articol: accident iasi