x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în lumea maneliștilor; Doi interpreți au decedat într-un accident rutier

Tragedie în lumea maneliștilor; Doi interpreți au decedat într-un accident rutier

15 Mai 2017   •   11:46
Tragedie în lumea maneliștilor; Doi interpreți au decedat într-un accident rutier

Alin Molnar, cunoscut sub numele de „Alin de la Bistrița” a murit în această dimineață, într-un grav accident rutier, petrecut la intrarea în localitatea Anieș, județul Bistrița-Năsăud.

În ciuda eforturilor disperate ale echipajului medical, Alin Molnar și muzicianul care îl însoțea, nu au mai putut fi salvați, scrie Bistriteanul.ro.

Se pare că muzicianul, care se afla la volanul mașinii sale înmatriculate în Polonia, a pierdut controlul volanului, a ieșit în afara părții carosabile, unde autoturismul a izbit cu violență soclul unui semn de intrare în localitate.

„Din primele verificări, în localitatea Anieș, pe DN 17D, direcția de mers Maieru spre Rodna, un autoturism condus de un bărbat a ieșit în afara părții carosabile și a colizionat postamentul unui indicator auto. În urma accidentului a rezultat decesul a două persoane”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Deocamdată nu se știe din ce cauză a pierdut muzicianul controlul volanului. Una dintre variante ar fi oboseala excesivă.

Acesta era însoțit de un alt muzician, un toboșar de 35 de ani din Bistrița. Cei doi au rămas încarcerați, fiind eliberați abia după intervenția salvatorilor de la descarcerare. 

×